Om meg

Hei, du som besøker denne bloggen! Er du interessert i internett, programmer, dippedutter eller generelt bare kunnskap om datamaskiner?

I så fall, fortsett å lese!

Multitek.no, opprettet sommeren 2016, er ment for alle med interesser innenfor temaet teknologi og data, både store og små. Enten du har et langt forhold til teknologi, eller er ganske fersk, kan denne bloggen være for deg. Med et mål om å spre kunnskap og dele erfaringer, vil Multitek både åpne for diskusjon og spre inspirasjon. Alt fra omtaler av produkter til tips om programvare har sin plass her.Hvis dette høres bra ut for deg, er du velkommen til å ta en titt!

Hvorfor?

Jeg startet denne bloggen fordi jeg i lang tid har vært interessert i teknologi og fant ut at jeg ønsket å dele min kunnskap med andre. Dette førte til at jeg i april 2016 begynte å gjøre forberedelser til denne bloggen. På grunn av varierende grad av ledig tid, og til tider manglende inspirasjon, kom ikke bloggen på beina før til sommeren. Da den endelig ble lansert, hadde jeg lagt mange timer inn i å få utseendet, funksjonaliteten, og alt det andre på plass. Resultatet ser du her.

Kult!

Siden du funnet til til å lese helt fram til slutten her, er det tydelig at det er noe du synes er interessant her. I så fall, anbefaler jeg at du gjør følgende for å vise din interesse og bli varslet om nye innlegg:

  Abonner på push-varsler
  Abonner på nyhetsbrev
  Følg Multitek på Twitter
  Lik Multitek på Facebook
  Følg Multitek på Pinterest
  Finn Multitek på Google+
  Abonner via RSS